În ce constă meseria de model de videochat, ghid în videochat

1. În ce constă meseria de model de videochat

Videochat-ul, încă este considerat un subiect tabu, acesta fiind asociat cu industria pentru adulți, datorită prejudecăților și lipsei de informare a societății. Cu toate acestea România este cea mai mare capitală europeană din industria de videochat, cu peste 500 de studiouri și peste 450 de mii de modele care lucrează în domeniu. Observând aceste date putem spune cu certitudine că industria de videochat este într-o continuă creștere.

Dacă ești aici, probabil că și tu te-ai întrebat măcar o dată în viață în ce constă meseria unui model de videochat.

Suntem aici pentru ține să te ajutăm să aflii informațiile reale din industrie și caree sunt pași ce trebuie să îi urmezi atunci când vrei să îți începi carieră în industria de videochat.

Definiția videochat-ului ar fi următoarea : Videochat-ul reprezintă o conversație audio video între un model de videochat și un utilizator, numit membru, prin intermediul unor platforme online, numite site-uri de videochat. Mai trebuie specificat că site-urile de videochat se împart în două categorii, Freemium și Premium și acestea la rândul lor se împart în două zone, free chat și privat chat.

Ce reprezintă zonele din site-urile de videochat :

  • „free chat” – este zona în care modelele pot fi îmbrăcate decent, senzual, elegant sau cum hotărăște modelul dar niciodată nu vor fi dezbrăcate. Aici membrii au libertatea de a oferi tips-uri ( tips-ul reprezintă o sumă de bani ),
  • „privat chat” – este zona în care membrii pot avea discuții private care sunt plătite direct către model, acestea pot devenii intime din punct de vedere emoțional sau cu tentă sexuală care poate duce până la nuditate.

Ce se întâmplă în timpul unei sesiuni de videochat

În cadrul sesiunilor modelele de videochat pot ajunge de la conversații pe subiecte mondene, cultură generală sau despre problemele personale ale membrilor, la dansuri senzuale sau acțiuni cu tentă sexuală. Modul în care decurge sesiunea ține de tehnicile învățate în traininguri și cum sunt aplicate de fiecare model de videochat în parte.

Actorii de succes au învățat să lase deoparte problemele atunci când intră în rol, asemănător este și pentru un model de videochat în momentul în care intră online, acesta trebuie să uite de toate problemele, să se detașeze complet de viața cotidiană și nu în ultimul rând să aibe tot timpul zâmbetul pe buze. Un alt punct comun al celor două meserii este că în fața camerei, modelul de videochat strălucește ca un star de cinema care își joacă rolul vieții sale.

Videochat-ul îți va dezvolta abilitățile de comunicare verbală și non-verbală, puterea de a fi feminină și senzuală iar experiențele prin care treci te vor maturiza și te vor ajuta să te cunoști mai bine.

Indiferent de alegerea ta, trebuie să știi că videochat-ul este un domeniu de activitate complet legal, un job ca oricare altul unde te vei putea distra și în același timp să obții câștiguri substanțiale.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea și vrei să afli mai multe, citește următorul articol care vorbește despre cele două mari categorii de videochat : Videochat Adult și Videochat Non-Adult

Știm ce simți și te înțelegem. Oferă-ți o șansă, este posibil să te îndrăgostești de ceea ce vei face.