2. Categorii de videochat

Fiecare model este lăsat să aleagă din ce categorie vrea să facă parte și în care crede și simte că se regăsește.

În domeniul Videochat-ului sunt 2 mari Categorii:

  • Videochat-ul Non-Adult
  • Videochat-ul Adult

Videochat-ul Non-Adult

Este categoria de videochat recomandată persoanelor mai timide și cărora le place să socializeze. În videochatul non-adult este interzisă NUDITATEA.

O sesiune de videochat din secțiunea de non-adult poate decurge ca o conversație absolut normală, poți aborda orice subiect împreună cu membrul tău (sport, educație, turism, cultură generală, dar fără a duce discuția spre o tentă sexuală).

În categoria de videochat în secțiunea de non-adult au foarte mare succes modelele care sunt comunicative și foarte bine informate despre zonele în care locuiesc membrii pentru a găsii mereu subiecte interesante de discuție ( cunosc tradițiile, obiceiurile zonelor/țărilor ).

Un membru într-un model de videochat non-adult vede o prietenă cu care poate discuta despre ultimele știri, dar și o confidentă în care poate găsi întotdeauna suport moral.

Chiar dacă videochatul non-adult îți poate aduce câștiguri considerabile, practicarea videochat-ului din secțiunea de adult este mult mai profitabilă.

Câștigurile sunt mult peste cele realizate de modelele care lucrează în categoria videochat-ului non-adult, întrecând chiar și așteptările lor.

Videochat-ul Adult

Este categoria de videochat recomandată persoanelor mai dezinhibate, cărora le plac provocările și sunt dispuse să testeze lucruri noi.

De obicei sesiunile private din secțiunea de videochat adult sunt condimentate cu momente de senzualitate care pot incita membrul ( mișcări lascive, gesturi provocatoare sau costumații fanteziste ).

Spre deosebire de videochat-ul din categoria de videochat non-adult în care se mizeaă foarte mult pe naturalețe și decență, cel din categoria de adult se bazează pe fizic, de multe ori modelele ajungând să se dezbrace și să îndeplinească fanteziile sexuale ale membrilor.

Adevărul este că în videochat-ul Adult cel mai important lucru este fizicul modelului, dar să nu uităm și de senzualitate și sex-appeal.

Acum că ai aflat care sunt cele 2 categorii de videochat, tu din care crezi că faci parte?

Pe lângă aceste aspecte știm că ești interesată să aflii mai multe detalii și despre legalitatea acestei meserii, confidențialitate, câștiguri și nu în ultimul rând de condițiile de angajare.

Știm ce simți și te înțelegem. Oferă-ți o șansă, este posibil să te îndrăgostești de ceea ce vei face.