fbpx
Recompense pe masura efortului

Ne face placere sa recompensam calitatea, increderea si dorinta de a afla lucruri noi.

La Omega Studios vei avea un venit financiar motivant, vei castiga bonusuri insemnate, iar noi iti vom oferi ajutor profesionist pentru a te perfectiona in videochat. Iti garantam tot suportul tehnic si de specialitate de care ai nevoie pentru a fi un model de videochat performant. Daca esti ambitioasa, daca vrei sa-ti indeplinesti toate dorintele, atunci la noi este locul perfect pentru angajari videochat in Brasov.

Odata ce incepi o cariera in videochat impreuna cu Omega Studios, scapi de toate grijile tale materiale zilnice. Iti vei permite sa iti cumperi tot ce iti doresti si cand iti doresti. Modelul de videochat este o femeie frumoasa, cu o personalitate puternica si plina de farmec. Dorim sa te cunoastem mai bine si sa incepem o colaborare frumoasa si plina de beneficii pentru toata lumea.

Muncesti mai mult, obtii mai mult

Oferta OMEGA STUDIOS


AVANTAJE


Camere web profesionale

Internet de mare viteza

Computere de ultima generatie

Iluminat profesional

Intimitate, discretie si seriozitate

ConfidentialitateAplica ACUM

Studio Videochat Brasov

Model videochat

OMEGA Studios este conceput astfel incat sa iti ofere toate conditiile necesare pentru buna desfasurare a activitatii de videochat. Camerele de lucru sunt amenajate in interiorul unei locatii de lux si sunt decorate elegant si cu gust pentru ca tu sa te simti cat mai confortabil. De asemenea, calculatoarele pe care vei lucra sunt de ultima generatie, astfel incat nu vei avea parte de momente neplacute. Echipa tehnica iti va asigura tot suportul necesar si va raspunde la toate solicitarile tale.

Modelele de videochat din studioul OMEGA sunt femei care castiga sume fabuloase de bani iar castigurile in videochat ale unui model variaza de cele mai multe ori intre 1000 $ si 10000 $ lunar, in functie de numarul de ore lucrate, adaptabilitate si nivelul de implicare.

Suma lunara pe care o poti castiga din videochat difera de la model la model. Cat vei castiga tu depinde de nivelul cunostintelor tale intr-una sau mai multe limbi straine, depinde de atitudinea ta in camera de chat, unde poti fi mai stresata sau mai dezinvolta, depinde daca asculti de sfaturile noastre si de promovarea pe care o oferim gratuit tuturor modelelor din studioul nostru.

Cel mai important BONUS pe care il vei primi la noi este corectitudinea. La noi ai parte de cele mai mari castiguri in videochat din Brasov. Punem foarte mare accent pe calitatile tale si ne asiguram ca o sa ai tot confortul si toate lucrurile necesare ca prin acest job sa iti poti indeplini telurile tale!

Activitatea de videochat este cu atat mai profitabila cu cat alegi sa lucrezi cu un studio de videochat profesional. Videochatul este un job foarte profitabil, el putand aduce unui model care lucreaza in studioul OMEGA incasari de peste 6000 $ lunar.

Cum devii model Omega Studios?

Cariera ta in videochat incepe cu noi

Contateaza-ne!

Raspundem repede pe chat sau la telefon 0733.585.315. Putem purta o conversatie interesanta! Daca preferi putem stabili telefonic un interviu in studioul nostru de videochat.

Te asteptam pe la noi

Putem sta la o cafea si sa discutam ca doua prietene si sa iti prezentam studioul nostru. Cum arata camerele si ce sisteme de ultima generatie folosim.

Te invatam videochat

Pentru inceput iti vom explica site-urile pe care vei lucra, regulile interne ale studioului si tot ce trebuie sa stii despre activitatea de videochat.

Incepi sa castigi bani

Inca din prima luna te invatam cum sa castigi multi bani. Nu e asa ca iti doresti acest lucru?

Open chat