Ce oferă studioul de videochat Omega Studios

Promisiunea pe care o facem către tine este reală, Omega Studios este sfârșitul nesiguranței care există în domeniul videochat-ului.

Am promis transparență și sinceritate din primul moment al colaborării pe care urmează să o ai cu studioul nostru de videochat. Siguranța financiară și bonusurile pe care ți le oferim sunt gândite pentru confortul tău. Aparatura performantă de înaltă calitate și decorul camerelor au ca scop îmbunătățirea performanțelor din timpul programului în care îți desfășori activitatea, iar membrii echipei vor fi mereu alături de tine.

Image

300$ garantat pe lună

Dacă ești la început și nu ai siguranța că o să faci destui bani pentru a te întreține din videochat, noi îti oferim un bonus garantat de minim 300$ în fiecare lună, pe lângă ce încasezi.

Image

Comisioane progresive

Progresul tău în a deveni un model de succes vine o dată cu experiența pe care o acumulezi în fiecare zi, alegerea acestui drum te va ajuta să ajungi cu siguranță la comisionae de pana la 85% într-un timp relativ scurt.

Image

Videochat de acasă

Dacă îți este mai confortabil să lucrezi de acasă, noi îti oferim comisioane de 75% pe toata perioada colaborării, venind către tine cu suport tehnic, fiscal și training de specialitate iar în felul acesta tu te bucuri de munca ta.
Image

Bonus de recomandare

Să ai colege de muncă persoane cu care ai deja o relatie foarte apropiată cu siguranță te va ajuta să te bucuri de profesia ta, și mai mult de atât îți aduce beneficii financiare, vei primi 2% din încasările lor.
Image

Bonus de fidelitate

Fidelitatea este foarte importantă pentru noi și știm că acest lucru se construiește în timp cu răbdare, întelegere și sprijin, din acest motiv pentru fiecrae an petrecut alături de noi te recompensăm cu un bonus de 2%
Image

Solar și fitness

Ești preocupată de aspectul tău și ști care sunt benefiicile fizice și psihice pe care ți le aduce un stil de viață echilibrat și sănătos? Abonamentele la solar și fitness sunt la dispoziția ta, trebuie dor să le soliciți.

Confort la studio

Investim în studio-ul nostru timp, bani și suflet deoarece ne dorim să ai parte de cele mai bune condiții de lucru. Confortul tău fizic si psihic este prioritar pentru noi, de aceea am creat un studio de videochat elegant, confortabil și prietenos.

Optimizare tehnologică și decor

În studioul Omega Studios vei avea parte de camere de lucru individuale, decorate elegant şi cu mult bun gust pentru ca tu să te simți cât mai confortabil, ca acasă.
PC-urile pe care vei lucra și camerele web sunt de ultima generație, cu cele mai noi specificații, astfel nu vei întâmpina probleme și nu vei avea momente neplăcute. Echipa tehnică îți va asigura suportul necesar pe tot parcursul programului de muncă.
Pentru a putea lucra liniștită noi îți asigurăm internet de cea mai bună calitate și de cea mai mare viteză.
În domeniul Videochat-ului lumina este foarte importantă, am ales corpuri profesionale de iluminat care îți pun în evidență trăsăturile și naturalețea.

Înțelegere și susținere

Fiecare model Omega Studios este înțeles, respectat și ascultat în egală măsură. Ne dorim o colaborare de lungă durată, bazată pe comunicare. Dorim să ne spui ce îți dorești să obții cu adevărat și care sunt nevoile tale, iar trainerii noștri vor fi alături de tine în drumul tău către realizarea obiectivului propus.

Stabilitatea locului de muncă

Cu toții ne dorim un loc de muncă stabil, unde ne simțim în siguranță și ca acasă. Studio-ul nostru de videochat din Brașov asigură colaborarea legală, cu contract, stabilitate financiară prin traininguri, bonusuri și plată la timp.

Sesiuni photo

Imaginea ta este foarte importantă pentru noi și trebuie să fie perfectă, iar pentru acest lucru oferim ședințe foto profesionale pentru a scoate în evidență frumusețea ta.

Flexibilitatea programului de muncă

Programul studioului este un program flexibil, stabilit împreună cu modelul chiar înainte de a semna contractul. Modelele au posibilitatea de a-și alege programul de muncă, în funcție de nevoile lor. Acesta fiind full-time sau part-time.

PROGRAM FULL-TIME - Pentru a beneficia de maximul încasărilor, se recomandă un program full-time de 8 ore pe zi, 5 ture pe săptămână.

PROGRAM PART-TIME - Studioul nostru îți poate oferi posibilitatea de a lucra part-time, venind în sprijinul tău, astfel tu să-ți poți continua studiile.

Știm ce simți și te înțelegem. Oferă-ți o șansă, este posibil să te îndrăgostești de ceea ce vei face.