Modelul începător și provocările zilnice cu care se poate confrunta

Știm că nu este un domeniu ușor, dar cu răbdare și perseverență orice model la început de drum poate ajunge la câștiguri mari.

Un model începător, cu siguranță o să fie mult mai inhibat decât unul cu experiență, datorită faptului că este stângaci, nu știe ce vestimentație să poarte, cum să se comporte cu membrii și ce atitudine să adopte în fața camerei, iar pentru a avea succesul garantat trebuie să se lase ajutată de către echipa studioului și să urmeze în totalitate training-urile și sfaturile oferite de către aceasta.

Dacă îți dorești să începi o noua carieră în industrie și cauți un studio de videochat în Brașov, citește cu atenție acest articol și informează-te despre domeniu.

Perioada de training pentru un model de videochat

Încă din primele zile în studio îți vei da seama că majoritatea celor care critică această activitate, o fac în necunoștință de cauză.

Să fii model începător în videochat nu este simplu dar poate fi, însă, pentru a te acomoda și ajuta să depășești această perioadă, studioul îți poate asigura training de specialitate, te susține și te ajută să poți avea succes în cel mai tabu domeniu al momentului! 

În primele luni de activitate, modelul începător are nevoie de o persoană care să îi fie alături, să îl ghideze si sa îl susțină. De la logarea pe site până la interacțiunea cu membrii, un trainer va ține cont de nevoile fiecărui model în parte pentru a-i oferi suportul necesar, astfel încât, să își poată desfășura activitatea eficient.

În perioada de training vei fi ajutată să însușești cât mai multe informații utile din domeniul videochat-ului, vei învăța să te adaptezi fiecărui site în parte, ce atitudine să ai față de membrii și de asemenea cum să vorbești cu aceștia.

Important este ca tu să fii determinată și să îți urmărești țelul. 

Emoțiile de la începutul carierei de model de videochat

E normal ca atunci când intrii online să ai trac de cameră și să te cuprindă emoțiile, însă nu te panica.

Ceea ce trebuie să faci este să încerci să te relaxezi și să înțelegi că nimeni nu este acolo să te judece, din contră, membrii utilizează aceste site-uri pentru a se relaxa, pentru a se distra si pentru a conversa cu persoane drăguțe despre orice.

Nu arăta că ești stresată, membrii sunt foarte atenți la limbajul trupului și vor avea rețineri în a te aborda.

Să nu pățești asta, zâmbește des, fii draguță, relaxată, privește direct spre cameră când discuți cu cineva, căci contactul vizual este foarte important.

Ascultă muzică, cântă, sau dansează dacă simți să faci asta, fă orice consideri că te ajută să scapi mai repede de stres și emoții.

Timiditatea

Timiditatea începe să își facă simțită prezența atunci când intri pentru prima dată online. Lipsa de încredere legată de aspectul tău fizic, se poate intensifica în aceste momente, însă este perfect normal.

Nu este ușor să interacționezi virtual cu o mulțime de persoane  pe care nu le cunoști, dar vei observa că mediul de lucru este unul relaxant, prietenos iar activitățile pe care le vei face te vor ajuta să vezi cât de distractiv poate fi acest job.

Creativitatea uni model de videochat

Este distractiv să fii model de videochat. Nu se compară cu munca într-un birou în care fiecare zi este identică, iar sarcinile sunt aceleași.

Vei întâlni atât de multe tipuri de bărbați și ți se vor povesti atât de multe din fanteziile lor încât îți va fi pur și simplu să te plictisești.

Dacă ești o fire creativă și îți place să-ți folosești imaginația, cu cât îți exersezi mai mult talentul cu atât câștigi mai mult, lucru care te motivează să vi tot timpul cu idei noi.

Interacțiunea cu membrii

O altă provocare pe care o vei întâmpina, în jobul de model online este legată de interacțiunea cu membrii.

Trebuie să înțelegi că aceștia sunt diferiți din punct de vedere al personalității și al educației, sunt persoane lipsite de tact, care vin către tine cu solicitări exagerate și care folosesc un limbaj neadecvat, însă, oricând poți renunța în orice moment la discuția cu membrii care nu te respectă.

Marea categorie de persoane cu care vei discuta sunt persoane timide și cu bun simț. Fii cea mai bună prietenă a membrilor acestora, ei, vor să petreacă timp de calitate în compania unei femei atrăgătoare, inteligente și interesante.

Meseria de model de videochat nu presupune neapărat să te dezbraci dacă tu nu te simți confortabil să faci acest lucru, la fel ca și în cazul show-urilor ce implică nuditate.

De asemenea, trebuie să le asculți cele mai ascunse fantezii și gânduri fără să îi judeci  să îi ajuți să se relaxeze și să uite de problemele lor, creând o atmosferă plăcută în care să se simtă în siguranță.

Munca în plus față de celelalte modele

Modelele care își dau mai mult interesul și muncesc suplimentar, vor câștiga mult mai mult decât cele care se bazează doar pe aspectul fizic, nuditate și pe membrii fideli care le vizitează.

Așadar, nu te aștepta să câștigi 10.000 $ din prima lună. Da, există unele modele care câștigă mult mai mult de atât, dar, în majoritatea cazurilor, a fost nevoie de ani și ani pentru a-și construi cariera în domeniul Videochat-ului.

Ar mai fi ceva, trebuie să ții cont de faptul că în unele zile poți câștiga mai mult, iar în altele, vei câștiga mai puțin dar trebuie să ai răbdare cu tine și vei vedea că o să ajungi să ai parte de succesul mult visat.

 

Sperăm că articolul a fost folositor și îți urăm succes în noua ta carieră!

Știm ce simți și te înțelegem. Oferă-ți o șansă, este posibil să te îndrăgostești de ceea ce vei face.